Å ovnsbake kylling er smart. Da har du kjøtt som du kan bruke som pålegg, i salat, til middag eller i supper. Gode råvarer er det beste utgangspunktet for et god resultat. Kyllingen fra Homlagården beiter fritt på gården og får kun økologisk fôr. det gjør at fuglene får et senere og mer naturlig vekst, noe som gir kjøttet fylde, farge og konsistens av ypperlig kvalitet. ved å ovnsbake denne kommer den rene smaken godt frem.Du trenger:
- kyllingfilet
- salt
- pepper
Legg kyllingfileten over i en ildfast form sammen med lott salt og pepper. stikk et steketermometer inn i den delen som er mest kjøttfull. Kyllingen er ferdig når den har fått en kjernetemperatur på 68 grader. La kjøttet hvile i ca 15 minutter før du skjærer i det.
Tips for servering!
Ovnsbakte grønnsaker og en grønnkålsalat.
Kylling er svært anvendelig og kan brukes til det meste. bare fantasien setter grenser.