Fredagspannekaker

Min venninne Line serverer alltid pannekaker hver fredag. Dette er hun vokst opp  med, og i barndommen ville alle hjem til Line om fredagen og få servert farens deilige, nystekte pannekaker med syltetøy. For mange er pannekaker forbundet med dessert, men pannekaker trenger langt fra å være dette. Med litt kunnskap og kreativitet kan pannekaker godt være en fin og sunn middag.

Bytt fint mel med grovt mel. Ha i havregryn og masse egg. Jeg bruker 6 egg til 4 personer. Pannekakene kan fylles med det du vil, også middagsfyll.  I ukens kasse fikk dere levert frosne, deilige jordbær fra Unneland, perfekt til pannekaker:-)

Så hva med å bytte ut fredagstacoen med pannekaker til en forandring?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s