Varm sjokolade

I ungdomstiden hadde jeg en jobb ved siden av skolen på en kafe. På denne kafeen solgte de patentsmørbrød, seiebiff med løk, kjøttkaker og ertestuing, raspeballer om torsdagen og varm sjokolade. Dette var ingen kakao fra automat. Dette var ekte, varm sjokolade, laget med kokesjokolade og melk. Den var ikke servert i hvilken som helst kopp, men i tynne, antikke sjokoladekopper.  Og det var selvfølgelig ekte krem på toppen.

Jeg var så heldig å få arve noen av disse koppene, og i dag har jeg laget varm sjokolade, servert i en bit nostalgi. Så hva med bruke sjokoladen fra Heimelaga som dere fikk i ukens kasse, til en kopp med ren nytelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s