Førjulssalat

Det er ingen hemmelighet at grønnkål er en av våre store favoritter. Forrige uke fikk vi økologisk grønnkål fra Finnegården og oppskrift på en lun førjulssalat, tilpasset vestlandske råvarer. Vi byttet bulgur med bygg, Nyr med drenert yoghurt fra Ostegården, lønnesirup med honning og spekeskinke med kalkun. Den ble kjempegod og anbefales, hvis du ikke allerede har testet den. Den opprinnelige oppskriften finner du her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s