Frokostblanding med bokhvete

Denne frokostblandingen eller granolaen må du prøve. Den er laget med utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på Berit Nordstrands blogg, men ble tilpasset litt etter hva jeg hadde i skuffen og at jeg ønsket å redusere søtsmaken. I denne kan du putte oppi flere nøtter og frø, bare å prøve seg frem.Du trenger:

2, 5 dl hel bokhvete bløtlagt i 1-2 timer og skylt godt.

1 dl havregryn

2 store never med mandler, hakket

4 ss sukker

2 ss honning

1-2 ts kanel

3 ss kokosfett

en klype salt

Sett ovnen på 160 grader. Bland alt sammen godt og smør utover en bakeplate med bakepapir. Stek i ovnen på 160 grader i 20 -25 minutter. Avkjøl og ha det over på glass. Kan nytes med melk eller yoghurt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s