LAGA – en liten perle

Har du ennå ikke besøkt det lille samvirkelaget LAGA i Samnanger, anbefaler vi å legge turen hit. Her finner du blant annet varene til «Ostedamo» Bente Getz, som leverer produktene sine til oss gjennom året. Et besøk på Laga passer perfekt etter en skitur på Kvamskogen, eller som en egen liten helgeutflukt. Laga er en liten krambu med de gode smakene av lokal produsert hjemmelaget mat og nydelig håndtverk.

Laga Samvirke består av noen driftige damer som sammen driver gårdsbutikken Laga på Bjørkheim i Samnanger. Her finner du nydelig håndtverk og fantastisk delikatessemat fra lokale råvarer.  90 %  av det som selges er fra samnangerområdet og resten er fra småskalprodusenter i Hordaland.

Her selges blant annet håndarbeid, syltetøy, muslie, fersk bakst, pølser, råmelkspudding, karamellpudding og ost.

Og bollene er en historie for seg selv…..

Du går ikke skuffet herfra.

img_0102

img_0095

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s