Dugstad

Familien Dugstad på Voss driver økologisk med melkeproduksjon og grønnsaker. Odelsgutten Olav Dugstad jobber fulltid på gården som han etter hvert skal overta. Med utdannelse som planteviter og agronom har han mye kunnskap om jorden.  Han er lidenskapelig interessert i bærekraftig matproduksjon og vil forvalte jorden på en måte som ikke påvirker miljøet i negativ retning. Han sørger for å holde jorden i balanse, også fordi han ser at det gir produkter av høy kvalitet.

-Jeg er stolt av maten vi leverer. Næringsrike og smakfulle grønnsaker og melk fra kyr som går på beite fem måneder i året. Det er givende å produsere kvalitetsmat på en bærekraftig måte. Det er en glede å samarbeide med Matkollektivet fordi de er med på å sikre lokal omsetning av produktene våre, sier Olav Dugstad.

Fra Dugstad får vi rødbeter, gresskar, grønnkål, kålrot og poteter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s