Slik virker det

Produkt

Matkollektivet har to hovedprodukter pr i dag.

  • Abonnement på sesongens beste råvarer fra Vestlandet. Du velger om du vil ha levering hver uke, eller annen hver uke. Ønsker du en annen frekvens enn det, sender du oss en epost så finner vi en løsning. Avtalen har ingen bindingstid, men løper til du sier opp. Da må du melde oss senest 10 dager før du ønsker å avbryte. Du kan når som helst sette avtalen på pause, ved å sende oss en epost eller bruke kontaktskjemaet vårt.
  • Matkassen med alle varekategorier, 990kr pr kasse levert på dør
  • Matkassen uten kjøtt (fremdeles med fisk og meieri), 840kr pr kasse levert på dør
  • Du kan selv handle fritt i nettbutikken. For å hindre at transportkostnadene blir skyhøye, varierer utvalget varer i takt med innholdet i abonnementskassene. Da handler vi større fra hver leverandør og leveringen blir rimeligere.

Du kan selvsagt bestille tilleggsvarer og få dem levert sammen med abonnementskassen din.

Betaling

Du betaler i nettbutikken ved bestilling. Som abonnent velger du mellom autotrekk på kort, eller faktura. Merk at Klarna (som håndterer betalinger i nettbutikken vår) velger å gjøre kortalternativet litt mindre synlig enn faktura-alternativet. Dette beklager vi, men får ikke endret på det. Vi velger derfor å gjøre deg særlig oppmerksom på at du har et valg. 🙂

Levering

Vi leverer hjem på dør i hele Bergen kommune, med kjølebiler, hver torsdag ettermiddag/kveld. En del kunder som bor utenfor byen, velger å få kassen levert på arbeidsplassen i Bergen. Vi strekker oss langt for å klare å levere til deg innenfor et tidspunkt som passer for deg.

Sjåførene våre sender deg en sms når de nærmer seg. Hvis du ikke er hjemme, setter vi varene dine på avtalt sted utenfor huset eller hos en nabo. Du bestemmer. Vi setter alltid «lokk» på varer vi setter ute, slik at maten er trygg for dyr og regn.

Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Skal vi forandre Vestlandet, må vi lete etter gode løsninger sammen. Det jobber vi for hver dag!

Prøv en matkasse i dag, eller ta en titt på varene du kan handle selv.